Skip to content
Home » Openingstoernooi

Openingstoernooi

We hebben geoefend, we hebben de timing op t zand weer te pakken, dus het is tijd voor het openingstoernooi!

Wanneer

Op zaterdag 3 juni organiseert Beach Sport Alphen haar openingstoernooi. Om 13:00 uur starten de wedstrijden, om 12:30 is het veld beschikbaar om in te spelen en warm te lopen.

Locatie

Het openingstoernooi wordt gespeeld op ons beachcomplex, Olympiaweg 2 in Alphen aan den Rijn (op het terrein van Tempo naast de padelbanen).

Parkeren

Vanwege het zomerspektakel kun je mogelijk niet met de auto komen. De Bijlen incl de parkeerplaats is mogelijk afgezet vanwege Zomerspektakel aan de plas (duurt het hele weekend)

Niveau

De deelnemers aan het toernooi zijn over het algemeen ervaren beachvolleyballers die het liefst 2 tegen 2 spelen.

Inschrijven

Inschrijven doe je per mail aan beachsportalphen@gmail.com. Je team bestaat bij voorkeur uit 2 personen. Wil je liever met 3 spelers het zand op dan kan dat ook. Geef je teamnaam op, samen met de deelnemers. En laat dan gelijk even weten of je blijft eten……..

Heb je geen team? Schrijf je gewoon in, dan vinden we wel een oplossing.

Kosten

De kosten voor deelname zijn €5 per persoon.

Consumpties

Tijdens het toernooi is de koelkast los en kun je drankjes bestellen, die je aan het einde van de dag samen met de kosten voor het toernooi afrekent.

Pizza-bier

Als je wilt dan kun je na afloop meedoen met de pizza-bier sessie. De pizza bestellen we gezamenlijk (afrekenen via een tikkie), met het bier spoelen we de pizza weg. Je zult het zien, pizza en bier is een prima combinatie!