Beachtrainingen seizoen 2022

Beachtraining. Ja, Natuurlijk. Hoe moet je het anders leren? Of blijf je liever op camping niveau ballen? Wil je hogerop, lees dan snel verder.

Ook dit seizoen gaan we weer van start met een serie beachtrainingen op het zand, onder de bezielende leiding van onze vaste beachtrainer, René van Essen, die sinds dit seizoen ook nog eens hard aan het werk is om gecertificeerd training te geven op het zand. Hoe spannend is dat!

Er zijn 5 trainingsrondes op 3 niveaus.

Blok 1: Start maandag 23 mei - 5 trainingen - Beachvolleybal starters - Volleybal ervaring vereist Kun je al volleyballen en wil je de basistechnieken van beachvolleybal leren, dan is deze serie trainingen geschikt voor jou. Alle beach technieken komen aan bod en worden uiteraard beoefend. Ieder trainingsblok bestaat uit ruim een uur trainen en 15-20 minuten potje spelen om de geleerde vaardigheden verder eigen te maken.

Trainingsdata blok 1: Maandag 23 en 30 mei,13,20 en 27 juni. Aanvang 19:30 uur.

Blok 2: Start woensdag 8 juni - 5 trainingen - Beachvolleybal gevorderden - Beachvolleybal ervaring vereist Kun je al redelijk beachvolleyballen of heb je al eens een beachvolleybaltraining gevolgd? Of ben je er aan toe om eens een toernooi te winnen? In deze serie trainingen gaan we je beachvolleybal techniek verbeteren en aanscherpen. Een training voor de meer gevorderde beachvolleyballers dus. Ook dit trainingsblok bestaat uit ruim een uur trainen en 15-20 minuten potje spelen om te testen of de geleerde trucs ook echt werken.

Trainingsdata blok 2: Woensdag 8, 15,22 en 29 juni + 6 juli. Aanvang 19:30 uur.

Blok 3: eerste 3 weken van aug - 3 trainingen - Volleybal Basics - Geen volleybal ervaring vereist Lijkt het je leuk om te volleyballen, maar heb je geen of weinig ervaring? In deze serie trainingen leer je de beginselen van het volleybal. Het is een kennismaking, een leuke ontspannen manier om volleybal te ontdekken. Als er een klik is dan is er in september mogelijkheid om in de zaal verder te ontwikkelen.

Trainingsdata blok 3.ma: Maandag 1, 8, 15 augustus. Aanvang 19:30 uur. Trainingsdata blok 3.woe: Woensdag 3, 10 , 17 augustus. Aanvang 19:30 uur. Trainingsdata blok 3.do: Donderdag 4, 11, 18 augustus. Aanvang 19:30 uur.

Kosten De kosten voor trainingsblok 1 en 2 van 5 trainingen zijn €40. (Have Fun en Castellum leden krijgen €10 korting) De kosten voor trainingsblok 3 van 3 trainingen zijn €24. Beachvolleyballen na de training is inbegrepen in de kosten.

Algemeen We maken een indeling met de aanwezigen, met een limiet van 6 spelers per veld. Een training bestaat uit ruim 1 uur trainen en vaardigheden in een onderling partijtje (15-20 minuten) uitproberen. Trainingstijden 19:30 - 21:00 uur, daarna vrij spelen tot het licht uit gaat. Er wordt afgerekend per blok van 3 of 5 trainingen. Verzuimde en gemiste trainingen worden niet gerestitueerd. Beachvolleybal is buitensport, bij regen gaat de training door, bij onweer wordt er afgelast.

Inschrijven Je kunt jezelf per mail inschrijven bij beachsportalphen@gmail.com. Vermeld je naam, e-mail adres, 06 nummer en voor welk blok je wilt inschrijven. We voegen je toe in een Whatsapp groep (per trainingsblok) waarin we je op de hoogte houden.