Informatie

🏐 Beaching!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste beachnieuwtjes, bijvoorbeeld over toernooien die we organiseren? ‘Like’ dan Beach Sport Alphen op Facebook: 👍

🏐 We zijn weer open.

We zijn weer geopend! Je bent weer welkom t/m woensdag 2 september 2020! Ondanks de Covid maatregelen kun je in juni, juli en augustus 2020 weer los op de beachvolleybalvelden op het terrein van korfbalvereniging Tempo. Voor € 4,- per persoon, maar wel met enige restricties, zie hier onder.

🏐 Afspraken ter voorkoming van Covid overdracht

  1. Vooraf RESERVEREN van een veld en opgeven van (min 4- max 8) deelnemers is noodzakelijk
  2. Met klachten zoals hoesten, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en benauwdheid moet je thuisblijven of de reservering annuleren
  3. Handen desinfecteren bij aankomst en vertrek (desinfectiemiddel is aanwezig)
  4. Volwassenen bewaren 1,5m afstand.
  5. Binnen de veldlijnen in de rally geldt geen 1,5m afstandsregel
  6. Aanwijzignen van de beachvrijwilliger moeten opgevolgd worden
  7. Er is geen douchegelegenheid
  8. Neem je eigen bidon mee en drink alleen uit je eigen bidon
  9. Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang aan

De gemeente controleert regelmatig, als we de bovenstaande regels niet opvolgen riskeren we boetes en sluiting van het beachveld. Werk dus s.v.p. allemaal mee, geniet van beachvolleybal en ga niet de discussie aan over de regels!

Openingstijden Elke maandag- en woensdagavond kun je van 🕢 20:00 tot 🕙 22:00+ uur ballen op het beach complex. Je mag ook introducées inschrijven (ook zij betalen € 4,-). Elke beach avond is er iemand van de beach commissie aanwezig bij wie je met pin contactloos kunt betalen.

🏐 Altijd iemand aanwezig

Alle avonden is een vrijwilliger van de beach commissie op het beachvolleybalveld aanwezig.

🏐 Op welke tijdstippen kun je beachen?

De velden zijn twee avonden per week beschikbaar: op maandag en woensdag van 20:00 uur tot 22:00 uur. Je MOET van tevoren een veld reserveren. Op de kalender zie je welke tijdsblokken er nog beschikbaar zijn.

🏐 Moet je lid zijn om te komen beachen?

Nee. Wel moet je een veld reserveren en de namen van de 4-8 spelers opgeven. De vereniging moet de kosten voor het beach complex kunnen dekken. Daarom vragen we een kleine vergoeding van € 4,- per persoon voor het gebruik van de beachvelden. Ook als je geen lid bent van VC Castellum, mag je als introducée meevolleyballen voor € 4,- per avond.

🏐 Welke spullen moet je meenemen?

Netten en ballen zijn aanwezig. Deze liggen achter slot en grendel in een container op het terrein. De vrijwilligers van de beachcommissie hebben de sleutel van de container. Beachvolleybal speel je op je blote voeten. Of als het heel heet/koud is op speciale beachsocks. Dus alleen je sportkleding (broekje/shirt) en een goed humeur is voldoende!

🏐 Drinken op de beach locatie

Neem je eigen gevulde bidon mee. Drink alleen uit je eigen bidon.

🏐 Douchen en omkleden op de beach locatie

De kleedkamers zijn gesloten. De vrijwilliger van de beach commissie heeft een sleutel voor toiletbezoek.

Hopelijk houdt niets je nog tegen om één of meer avonden te komen beachen. Namens de beach commissie: tot ziens in het zand!

Sportieve groet,

De beach commissie: Bart, Ella, Joost, Paul en Tom