Skip to content
Home » Beach Training Start To Volley

Beach Training Start To Volley

Zin om de basis van (beach)volleybal te leren? Doe dan mee aan Start To Volley bij volleybalclub Castellum! Een super leuke beginnerstraining volleybal voor mannen en vrouwen. Dit is een korte trainingscyclus van 3 trainingen voor volwassenen die het volleybal eens willen proberen.

Samenvattend

Data: Woensdagavond 2, 9 en 16 augustus
Tijd: 19:30uur tot 21:00uur
Locatie: beachcomplex, Olympiaweg 2 in Alphen aan den Rijn (op het terrein van Tempo)
Bedoeld voor: iedereen vanaf 18 jaar die kennis wil maken met volleybal!

Locatie en Data

De trainingen zijn op woensdagavond van 19:30 tot 21:00 op ons beachcomplex, Olympiaweg 2 in Alphen aan den Rijn (op het terrein van Tempo). Het gaat om de woensdagen 2, 9 en 16 augustus. Kom 3 avonden kennismaken met volleybal! Ben je enthousiast over volleybal?! Dan kun je vervolgens aansluiten bij een volleybaltraining in Sporthal de Arena, Diamantstraat in Alphen aan den Rijn.

Doelgroep

De cursus is geschikt voor iedereen! Bij twijfel: gewoon doen!! Je zult merken hoe leuk het is om met een groep beginners deze uitdaging aan te gaan. Geef het snel door als je interesse hebt! Kijk hieronder voor meer informatie!

Wat gaan we doen

In 3 trainingen gaan we aan de slag met vooral basistechniek, balgevoel en uitleg van het spel, zodat iedereen de basis van het beachvolleybal kent en kan! Volleybal is een technisch moeilijke sport, dus zullen we de basis uitleggen en oefenen. We doen een rustige opbouw zodat iedereen kan aanhaken! Maar het wordt vooral leuk, gezellig en genieten van het (beach)volleybalspelletje.

De trainingsgroep

Het is een training voor mannen en vrouwen zonder echte volleybalervaring. Sportief of a-sportief, fysiek fit of conditioneel zwak, jong (vanaf 18 jaar) of ouder, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom en we maken er samen een leuke training van! Iedereen kan meedoen.

Trainer

De trainingen worden gegeven door René van Essen, een ervaren en enthousiaste beach- en zaaltrainer. Iedereen krijgt voldoende aandacht en individuele aanwijzingen.

Kosten

De kosten voor deelname – dus 3 trainingen van 1,5 uur – zijn 24 euro.

Werving en inschrijving

Mocht je interesse hebben of geïnteresseerde mensen kennen, geef dat dan snel door via info@beachsportalphen.nl. Iedereen die zich meldt, krijgt meer informatie, een inschrijfformulier met enkele vragen die helpen om de training aan te passen aan jullie wensen.