Skip to content
Home Ā» Beachtraining Jeugd

Beachtraining Jeugd

O wat een lekkere tijd weer. Vanwege examens en het mooie weer verplaatst de jeugd zich naar ons vernieuwde beachveld. Zij gaan daar lekker aan de gang onder de leiding van onze jeugdtrainers.

Trainingen MB1/JB1 jeugd

De beachtrainingen voor de MB1/JB1 jeugd starten op maandag 8 mei. Daarna iedere maandag, zelfde tijd, totdat de animo vanwege vakantie minder wordt.

Trainingen MC1 en JC1 jeugd

De MC1 en JC1 jeugd start woensdag 10 mei met de beachtraining, daarna wekelijks op woensdag, tot eind juni.

Locatie

De trainingen zijn op ‘s avonds van 18:00 – 19:30 uur op ons beachcomplex, Olympiaweg 2 in Alphen aan den Rijn (op het terrein van Tempo voorbij de padelbanen).

Wat gaan we doen

In de trainingen gaan we gewoon lekker verder met onze trainingen. Ook zullen we je (beach)volleybal techniek verbeteren en aanscherpen. Een leuke en gezellige training dus, maar dan met je voeten in het zand.

Trainer

De trainingen voor de B jeugd worden gegeven door onze trainers Anne en Fabienne, die zelf ook al de nodige ervaring met beachvolleybal opgedaan hebben. Sebastiaan traint de C-jeugd.

Wat neem ik mee

Beachvolleybal speel je normaal gesproken op het strand, in de zon, op je blote voeten. Dus alleen je sportkleding (broekje/shirt), een fles water en een goed humeur is voldoende! Maar als het nog koud is (of het zand is nat) dan kun je gebruik maken van specialeĀ beachsocks, een lange trainingsbroek (tight) en een shirt met lange mouwen.

Sanitair

De kleedkamers in het gebouw zijn open, daar zijn ook douches en toiletten. Er is een buitenkraan waar je het zand van je voeten kunt spoelen, gebruik deze a.u.b. zodat het gebouw zandvrij blijft.

Kosten

Voor jeugdleden van Castellum zijn er geen kosten aan deze trainingen verbonden.