Skip to content
Home » Beachtraining gevorderden

Beachtraining gevorderden

Kun je al redelijk beachvolleyballen of heb je al eens een beachvolleybaltraining gevolgd? Of ben je er aan toe om eens een toernooi te winnen? Dan is deze serie trainingen geschikt voor jou.

Samenvattend

Data: Woensdagavond 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni (5 juli reserve)
Tijd: 9:30uur tot 21:00uur 
Locatie: beachcomplex, Olympiaweg 2 in Alphen aan den Rijn (op het terrein van Tempo)
Bedoeld voor: iedereen vanaf 18 jaar die al verder gevorderd is met (beach)volleybal

Training

De serie beachtrainingen voor beachvollyballers bestaat uit 5 trainingen van 1,5 uur. Ieder trainingsblok bestaat uit ruim een uur trainen en 15-20 minuten potje spelen om de geleerde vaardigheden verder eigen te maken.

Locatie

De trainingen zijn op woensdagavond van 19:30 tot 21:00 op ons beachcomplex, Olympiaweg 2 in Alphen aan den Rijn (op het terrein van Tempo naast de padelbanen).

Wat gaan we doen

In deze serie van 5 trainingen gaan we je beachvolleybal techniek verbeteren en aanscherpen. Een training voor de meer gevorderde beachvolleyballers dus.

Trainer

De trainingen worden gegeven door René van Essen, een ervaren en enthousiaste beach- en zaaltrainer. Iedereen krijgt voldoende aandacht en individuele aanwijzingen.

Kosten

De kosten voor deelname – dus 5 trainingen van 1,5 uur – zijn 40 euro.
Leden van Castellum en Have Fun krijgen €10 korting.

Werving en inschrijving

Mocht je interesse hebben of geïnteresseerde mensen kennen, geef dat dan snel door via info@beachsportalphen.nl. Iedereen die zich meldt, krijgt meer informatie, een inschrijfformulier met enkele vragen die helpen om de training aan te passen aan jullie wensen.