Skip to content

Beachtraining

Beachtraining. Ja, Natuurlijk. Hoe moet je het anders leren? Of blijf je liever op camping niveau ballen? Wil je hogerop, lees dan snel verder.

Ook dit seizoen gaan we weer van start met een serie beachtrainingen op het zand, onder de bezielende leiding van onze vaste beachtrainer, René van Essen, die sinds afgelopen seizoen zichzelf gecertificeerd heeft om training te mogen geven op het zand. Hoe spannend is dat!

Er zijn trainingsrondes op verschillende niveaus. Volg de socials om bij te blijven.

Start To Volley

Geen Volleybal ervaring vereist

Niks te doen deze zomer? En heb je zin om de basis van (beach)volleybal te leren? Doe dan mee aan Start To Volley. Een super leuke beginnerstraining volleybal voor mannen en vrouwen.

Beachvolleybal starters

Volleybal ervaring vereist

Kun je al volleyballen en wil je de basistechnieken van beachvolleybal leren, dan is de starterstraining geschikt voor jou. Alle beach technieken komen aan bod en worden uiteraard beoefend. Ieder trainingsblok bestaat uit ruim een uur trainen en 15-20 minuten potje spelen om de geleerde vaardigheden verder eigen te maken..

Beachvolleybal gevorderden

Beachvolleybal ervaring vereist 

Kun je al redelijk beachvolleyballen of heb je al eens een beachvolleybaltraining gevolgd? Of ben je er aan toe om eens een toernooi te winnen? In deze serie trainingen gaan we je beachvolleybal techniek verbeteren en aanscherpen. Een training voor de meer gevorderde beachvolleyballers dus. Ook dit trainingsblok bestaat uit ruim een uur trainen en 15-20 minuten potje spelen om te testen of de geleerde trucs ook echt werken

Kosten

De kosten voor trainingsblok 1 en 2 van 5 trainingen zijn €40.

Have Fun en Castellum leden krijgen €10 korting

De kosten voor trainingsblok 3 van 3 trainingen zijn €24.

Beachvolleyballen na de training is inbegrepen in de kosten.

Inschrijven

We maken een indeling met de aanwezigen, met een limiet van 6 spelers per veld. Een training bestaat uit ruim 1 uur trainen en vaardigheden in een onderling partijtje (15-20 minuten) uitproberen.

Trainingstijden 19:30 – 21:00 uur, daarna vrij spelen tot het licht uit gaat.

Beachvolleybal is buitensport, bij regen gaat de training door, bij onweer wordt er afgelast

Je kunt jezelf per mail inschrijven bij beachsportalphen@gmail.com. Vermeld je naam, e-mail adres, 06 nummer en voor welk blok je wilt inschrijven. We voegen je toe in een Whatsapp groep (per trainingsblok) waarin we je op de hoogte houden.

Certified

We bieden onze trainingen aan onder leiding van een gecertificeerde trainer.

Commitment

Geen lidmaatschap of andere verplichtingen. Je bindt jezelf eenmalig voor de duur van het trainingsblok.

Levels

We .bieden trainingen voor beginners en gevorderden.

René van Essen

Als bevlogen volleyballer al jaren actief in het beachvolleybal.

Our privacy policy